Teknoloji

Samsung Galaxy S4 Vodafone ile çok yakında Türkiye’ye gelecek

Samsung’un yeni nesil gözde Android telefonu New York’ta düzenlenen Unpacked etkinliğiyle birlikte tanıtıldı. 4.99 inç Full HD ekrana sahip olan Samsung Galaxy S4 büyük ihtimalle nisan sonu veya mayıs başı gibi Türkiye’de olacak. Vodafone Türkiye, Galaxy S4’ün tanıtılmasından saatler sonra bir açıklama yaptı ve Galaxy S4’ü abonelerine sunacağını duyurdu.

samsung-galaxy-s4-vodafone-150313

Vodafone Türkiye’nin açıklamasında, Samsung’un merakla beklenen yeni akıllı telefonunun Vodafone Red farkıyla abonelere sunulacağı kaydedildi. A.C.A.İ.P Teknolojik kategorisinde, Vodafone Red tarifelerine çok avantajlı ödeme seçenekleriyle sunulacak olan Samsung Galaxy S4 için çok yakında ön talep toplanmaya da başlanacak.

Samsung Galaxy S4, 4.99 inç Full HD ekran, 13 megapiksel arka ve 2 megapikse ön kamera gibi başlıca teknik özelliklere sahip. 2 GB RAM ve 16, 32 ve 64 GB dahili bellek seçeneklerine sahip olan bu Android telefonunda aynı zamanda 64 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası yer alıyor. Telefonla ilgili daha fazla ayrıntı için Samsung Galaxy S4 haberimize göz atabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER