Manşetler

Samsung Galaxy S IV’ün 14 Martta tanıtılacağı doğrulandı (güncellendi)

Samsung’un 2013 model gözde Android telefonu, nam-ı diğer Galaxy S IV’ün 14 Mart tarihinde tanıtılacağı konuşuluyordu. MWC için Barselona’ya gelen Samsung bu dedikoduyu nihayet doğruladı. Samsung Electronics mobil birim şefi JK Shin Edaily News’e yaptığı açıklamayla 14 Martta New York şehrinde gerçekleştirilecek Galaxy S IV lansmanını doğruladı.

samsung-galaxy-s-iv-070213

JK Shin bu yıl tanıtım için farklı bir yer seçtiklerini, çünkü ABD’deki mobil operatörlerden Galaxy S IV’ü bu ülkede tanıtmaları için yoğun talep gördüklerini kaydetti. Galaxy S IV’ün çıkışına çok az bir zaman kalmasına karşın bu telefon hakkında henüz çok fazla detay bilinmiyor, tıpkı geçen yıl mayıs başında duyurulan Galaxy S III ile ilgili birçok ayrıntıyı Londra’da düzenlenen etkinliğe kadar öğrenemediğimiz gibi. Samsung bu gibi gözde cihazları sır olarak saklamayı iyi beceriyor.

Güncelleme: Samsung Mobile Facebook sayfası üzerinden de 14 Mart tarihinde New York’ta düzenlenecek etkinliğin duyurusu paylaşıldı. 14 Mart 2013 tarihinde New York’ta yerel saatle 19:00’da başlayacak etkinlik bizim zaman dilimimize göre 15 Mart 2013 tarihi gece saat 02:00’de başlayacak. Anlayacağınız, Samsung bize gece mesaisi yaptırtacak. Aynı şekilde ABD’deki medya mensuplarına düzenlenecek etkinliğin davetiyeleri de gönderilmiş. Yeni Galaxy’nin tanıtılacağı etkinlik YouTube üzerinden de canlı yayınlanacak.

samsung-galaxy-s4-etkinlik-tanitim

İlgili >> Facebook, Reuters, Edaily News

İLGİLİ HABERLER