Teknoloji

Samsung Türkiye’den hediyeli Galaxy S4 ön talep kampanyası

Önümüzdeki hafta Türkiye lansmanı yapılacak olan Samsung Galaxy S4, büyük ihtimalle ay bitmeden piyasaya yayılmış olacak. Turkcell’in bu hafta başında ön satışa sunduğu Samsung Galaxy S4 için Samsung Türkiye de bir ön talep kampanyası başlattı. Üstelik Samsung bu kampanya ile birlikte hediye fırsatı da sunuyor.

samsung-galaxy-s4-vs-s3

Samsung’un web sitesi altında açtığı özel bir sayfa üzerinden ön talep formunu dolduran katılımcılar Audio Dock veya Kablosuz Şarjlı Kapak hediyelerinden bir tanesini seçme fırsatı yakalayacak. 19-26 Nisan tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyanın bitiminden sonra, ön talepte bulunup da Samsung Galaxy S4 satın alan kullanıcılara seçtikleri hediye kargo yoluyla gönderilecek. Samsung’un bu kampanyasıyla ilgili detayları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Yeni Galaxy S4’ü ilk sen keşfet, muhteşem hediyeleri kazanma şansı yakala!

19- 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Samsung Galaxy S4 ön talep sırasında formu dolduran katılımcılar Audio Dock veya Kablosuz Şarjlı Ped / Kapak seçme şansına da sahip olacak

19 Nisan 2013, İstanbul – Samsung GALAXY S serisinin merakla beklenen dördüncü nesli olan Samsung GALAXY S4 çok yakında Türkiye?de satışa sunulacak. 19 – 26 Nisan tarihleri arasında www.yenigalaxys4.com adresinden ön talep toplanacak olan Samsung Galaxy S4’ü sipariş edecekleri büyük bir sürpriz de bekliyor olacak. Ön talep sırasında formu dolduran katılımcılar Audio Dock veya Kablosuz Şarjlı Ped / Kapak?dan birini seçme şansına sahip olacak.

Ön talep aşamasında tercih ettiği hediyeyi işaretleyecek olan kullanıcılar 27 – 28 Nisan tarihleri arasında Samusung Electronics Türkiye garantili ürünleri satan satış noktalarına başvurarak, ürün satın alan ve ardından www.yenigalaxys4.com sitesinde yer alan teyit formunu usulüne uygun olarak dolduran katılımcılar, tercih ettikleri hediyeye sahip olma şansı yakalayacaklar. *

*Hediyeler stoklarla sınırlı olduğu için ilk başvuru yapan kişiler bu hediyeleri almaya hak kazanacaktır. Daha önceden seçmiş oldukları hediye kargo ile kendilerine gönderilecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER