Manşetler

Samsung Galaxy S4 Mini Vodafone ile Türkiye’de

Samsung’un geçtiğimiz mayıs sonunda duyurusunu yaptığı Galaxy S4 Mini Vodafone ile birlikte Türkiye’ye geliyor. Vodafone Türkiye’den yapılan açıklamaya göre Samsung Galaxy S4 Mini, Vodafone Red abonelerine avantajlı fırsatlarla sunulacak. Aboneler Vodafone Red tarifelerine ek ayda 15 TL’lik ödemelerle bu telefona sahip olabilecek.

samsung-galaxy-s4-mini-170713 (565 x 377)

4.3 inç ekran barındıran Galaxy S4 Mini’de 1.7 GHz çift çekirdekli işlemci, 8 GB dahili bellek, 1.5 GB RAM gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. Telefonun arkasında 8 megapiksel, 1080p Full HD video çekim yetenkli kamera bulunurken önde de 1.9 megapiksellik ikinci bir kamera yer alıyor. Galaxy S4 Mini’de Android 4.2 Jelly Bean yüklü geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S4 Zoom ile akıllı telefon 16 megapiksel fotoğraf makinesiyle buluştu

Bu arada Vodafone Türkiye, Samsung’un bu yaz başında tanıttığı diğer iki telefon; Galaxy S4 Active ve Galaxy S4 Zoom’u da müşterilerine sunacağının müjdesini verdi.

BASIN BÜLTENİ

SAMSUNG’UN EN SON TEKNOLOJİ TELEFONU GALAXY S4 MINI, VODAFONE RED FARKIYLA TÜRKİYE?YE GELİYOR

Dünya kalitesinde en yeni mobil teknolojileri aboneleriyle buluşturan Vodafone Türkiye, Samsung Galaxy S4 Mini’yi Vodafone Red abonelerine avantajlı fırsatlarla sunuyor. Galaxy S4 Mini’ye Vodafone Red tarifelerine ek ayda 15 TL’ye sahip olmak mümkün.

17 Temmuz 2013 – Abonelerinin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan hizmet ve ürünler sunarak en yeni mobil teknolojileri Türkiye’nin dört bir yanında kolay, kesintisiz ve erişilebilir kılma hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, Vodafone Red abonelerine özel Samsung Galaxy S4 Mini teklifiyle akıllı telefonla buluşmayı kolaylaştırıyor.

Android 4.2 Jellybean işletim sistemiyle çalışan Samsung Galaxy serisinin son üyesi Samsung Galaxy S4 Mini, kampanyalı olarak Vodafone Red’lilerin ilgisine sunuluyor.107 gram ağırlığında ve 4,3 inçlik ekrana sahip Samsung Galaxy S4 Mini, 8 megapiksel ana kamera ve 1.9 megapiksel ön kamera kullanıyor. Çift çekirdekli 1.7 Ghz işlemcisiyle zarif ve kompakt bir tasarıma sahip olan Samsung Galaxy S4 Mini, en son Android işletim sistemi olan Jellybean 4.2.2 kullanıyor ve performanstan ödün vermeden mükemmel bir estetik sağlıyor.

Samsung akıllı telefon ailesi bu yaz Vodafone farkıyla genişleyecek

Önümüzdeki günlerde Samsung Galaxy ailesinin iki yeni üyesi daha Vodafone’un Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu A.C.A.İ.P ailesine katılacak. Vodafone farkıyla Vodafone Red’lilere sunulacak Samsung Galaxy S4 Active ve Samsung Galaxy S4 Zoom da çok yakında Türkiye’de olacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin dünya kalitesinde son teknolojilere eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilmesini hedefliyoruz. Teknolojiye eriştikten sonra abonelerimizin akıllı cihazları kolaylıkla kullanmaya başlayabilmesi için geçtiğimiz yıl Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu A.C.A.İ.P’i hayata geçirdik. Uçtan uca mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediğimiz ve iletişim hizmetlerimizi baştan tam olarak sunduğumuz Vodafone Red abonelerimize, A.C.A.İ.P cihazları avantajlı olarak ulaştırıyoruz. Akıllı telefon dünyasında öncü firmalardan Samsung’un üstün özelliklere sahip Galaxy ailesinin yeni üyelerini Vodafone Red farkıyla Türkiye’ye getiriyoruz. Vodafone Red’lileri, tarifelerine ek 15 TL’den başlayan fiyatlarla Samsung Galaxy S4 Mini ile buluşturuyoruz. Bu yeni akıllı telefonu, 3G altyapımıza durmaksızın yaptığımız yatırımlarla bir yıl içinde neredeyse 2 katına yükselttiğimiz 3G hızımız ve çift taşıyıcılı internet teknolojimizle sunuyoruz. Vodafone Red abonelerimize son teknoloji cihaz ve ürünleri sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren, onların hayatlarını kolaylaştıran hizmetler ve ürünler sunmaya devam edeceğiz.”

Samsung Galaxy S4 Mini teknik özellikler

Ekran:

o        Super AMOLED kapasitif dokunmatik ekran

o        4.3 inç, 540 x 960 piksel (256 ppi)

Bellek:

o        8 GB dahili hafıza

o        1.5 GB RAM

o        microSD (maksimum 64 GB)

İşletim sistemi:

o        Android Jellybean 4.2.2

o        Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400 chipset

o        CPU: 1.7 GHz Krait çift çekirdekli işlemci

Bağlantı:

o        WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

o        HSDPA, 42 Mbps

o        Bluetooth 4.0

Kamera:

o        8 MP (3264 x 2448 piksel)

o        Oto fokus, LED flaş, geo-tagging, yüz denetimi, HDR, panorama

o        1080p30fps video çekme

o        Ön kamera: 1.9 MP

İLGİLİ HABERLER