Teknoloji

Samsung Galaxy S4 için dedikodu değirmeninin çarkları dönmeye başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un gelecek nesil gözde Android telefonuyla ilgili dedikodular ortalıkta dolaşmaya başladı. Samsung’un 2012 Mobil Dünya Kongresi’nde beklenen Galaxy S III’ü cihazın duyurulmasıyla piyasaya çıkışı arasında geçen süreyi minimuma düşürmek için şubat yerine mayısta tanıtmasına rağmen, dedikodu çıkaranlar Galaxy S4’ün Şubat 2013’teki Mobil Dünya Kongresi’nde geleceğini söylemeye devam ediyor.

Samsung-Galaxy-S-III-Inceleme-00009

Adının açıklanmasını istemeyen ve şirketin yönetiminde yer alan bir kaynak Apple’ın yeni iPhone 5‘ini tanıtmasından günler sonra söz konusu cihazla ilgili ipucunu verdi. Bu iddia Güney Kore’de yer alan The Korea Times gazetesinde dile getirildi. Gazetenin haberinde yerel parça tedarikçilerinden alınan bilgiler de yer aldı. Yine isimsiz bir kaynak yeni cihazın Apple’ın en yeni iPhone’undan yeteri kadar fazla nitelik ve hacim sunacağını dile getirdi. Bu cihaz da muhtemelen 4G şebekelerini destekliyor olacak. Bir yerel tedarikçiyse Galaxy S III’ün 4.8’inç’lik ekranının yeni cihazda yerini 5 inç’lik OLED ekrana bırakacağını iddia etti.

Söz konusu Galaxy S4 dedikodusu Apple ile büyük bir rekabet içinde olan Samsung tarafından bilerek çıkarılmış olabilir. Aynı şekilde iPhone 5’in yarattığı ilgi ve heyecan dalgasına Android severleri de dahil etmek isteyen bazı çevreler bunun için Samsung’un hâli hazırda gözde telefonunun bir sonraki versiyonunu kullanmış olabilir. Uzun lafın kısası, aktardığımız bu dedikoduya şüpheyle bakmakta fayda var.

İlgili >> The Korea Times

İLGİLİ HABERLER