Teknoloji

Samsung Galaxy S4 Active’in mavi renkli versiyonuna ait fotoğraflar ortaya çıktı

Samsung’un geçtiğimiz günlerde tanıttığı Galaxy S4 Active’a ait iki fotoğraf Çin’in sosyal ağı Weibo’da yayınlandı. Bugün Londra’da düzenlenecek özel bir etkinlikle resmi lansmanı yapılacak olan telefon Samsung’un gözde telefonu Galaxy S4’e yakın teknik özellikler taşıyor; ancak suya ve toza karşı dayanıklı kasasıyla ondan ayrılıyor.

samsung-galaxy-s4-active-200613-3

Samsung Galaxy S4 Active’in 4.99 inç, 1080p Full HD LCD ekranı bulunuyor. Galaxy S4’ün arkasında 13 megapiksel kamera bulunuyorken, Galaxy S4 Active’in arkasında ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın bulunduğunu görüyoruz. Şimdiye kadar sadece Samsung’un resmi görsellerini görmüştük, Weibo’da yayınlanan görüntüler sayesinde bu ürünün gerçek dünya fotoğraflarına da ilk kez tanık oluyoruz.

samsung-galaxy-s4-active-200613-1

Yayınlanan fotoğraflardaki cihazda mavi renk ağırlıkta, ancak siyah renkli bazı unsurlar da dikkat çekiyor. Samsung’un Galaxy S4 Active’in turuncu ve tamamen siyah renkli versiyonlarını da çıkarması bekleniyor. Öte yandan fotoğraflara bakıldığında telefonun biraz kaba göründüğünü söylemek gerek. Ancak bir metre derinlikteki suda 30 dakika boyunca hiçbir şey olmadan kalabilen telefonda bunu biraz hoş görmek gerekebilir. Bu arada Galaxy S4 Active’de yer alan Aqua modu sayesinde su altında fotoğraf çekimine izin verildiğini de belirtmeden geçmeyelim.

samsung-galaxy-s4-active-200613-2

samsung-galaxy-s4-active-200613-4

İlgili >> SamMobile

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER