Teknoloji

Samsung Galaxy S24 Ultra daha gelişmiş yakınlaştırma deneyimi sunacak

samsung galaxy s24 ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra’nın kamera özellikleriyle ilgili haberler son zamanlarda artmış durumda. Kısa bir süre önce akıllı telefonun 4K 120 fps video kaydı ve 4K 60 fps çekim sırasında pürüzsüz şekilde yakınlaştırma yapabileceği ortaya çıkmıştı. Bu bilgileri paylaşan Ice Universe, şimdi de S24 Ultra’nın 10x yakınlaştırma ile S23 Ultra’ya kıyasla daha iyi fotoğraflar çekebileceğini belirtti.

S24 Ultra’nın arkasında dört kameranın bulunması bekleniyor. Ana kamera görevini 200 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 12 megapiksel ultra geniş açılı, 3x optik yakınlaştırma yapabilen 10 megapiksel telefoto ve 5x optik yakınlaştırma yapabilen 50 megapiksel telefoto kamera sistemi tamamlayacak.

Samsung’un Galaxy S24 serisini tanıtacağı etkinlik 17 Ocak’ta gerçekleştirilecek. Dolayısıyla tanıtım etkinliğine kadar serinin üyeleri hakkında başka haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

Samsung Galaxy S24 Ultra, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek

Samsung Galaxy S24 Ultra, 6.8 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü 120 Hz ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefon tüm bölgelerde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle satılacak. Bu işlemciye 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 256 GB, 512 GB ve 1 TB olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER