Teknoloji

Yeni sızıntı Samsung Galaxy S24 FE’nin kamera özelliklerini gösteriyor

samsung galaxy s23 fe s24

Samsung Galaxy S24 FE hakkındaki sızıntılar uzunca bir süredir etrafta dolaşıyor. Bunların en yenisi akıllı telefonun kamera detaylarına ışık tutuyor. Söz konusu sızıntıya göre; S24 FE de S24, S23 FE ve S23 ile aynı 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamerayı paylaşacak. Samsung’un bir bileşeni farklı modellerinde kullanma yaklaşımını düşününce bunu şaşırmamak gerekiyor.

S24 FE’nin en iyi ihtimalle sonbaharın son günlerinde resmiyet kazanması bekleniyor. Akıllı telefonun hâlihazırda geliştirme sürecinde olduğu biliniyor. S24 FE’nin bazı ülkelerde yılın son günlerinde, bazılarında da 2025’in ilk günlerinde piyasaya çıkması bekleniyor. Bu da telefonun selefine benzer bir çıkış takviminde ilerleyeceği anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S24 FE hakkında bilinenler sınırlı

S24 FE, SM-S721 model numarası ve R12 kod adıyla anılıyor. Bu noktada S23 FE’nin de R11 kod adıyla anıldığını hatırlatmakta fayda var.

S24 FE hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde bu akıllı telefon hakkında yeni detayların gün yüzüne çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER