Teknoloji

Samsung Galaxy S23 FE’den vazgeçmemiş olabilir

samsung galaxy s23

Samsung Galaxy S23 FE’nin akıbeti hâlâ belirsizliğini koruyor gibi görünüyor. Kısa süre önce çıkan haberlerde Güney Koreli şirketin Galaxy S23 FE’yi çıkarmayacağı iddia edilmişti. Ancak SamMobile sitesi tarafından paylaşılan yeni bir haber, Samsung’un bu telefondan vazgeçmediğini gösteriyor.

Samsung Galaxy S23 serisinin diğer üyelerini şubat ayının başında tanıtmıştı. Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra modelleri dünyanın dört bir yanında satışa sunulmuş durumda. Dolayısıyla Galaxy S23 FE hakkında haberlerin etrafta dolaşmaya başlamasına şaşırmamak gerekiyor.

Galaxy S23 FE’nin çıkmayacağı iddiası gündeme geldiğinde sürpriz olarak algılanmamıştı. Zira Samsung geçtiğimiz yıl Galaxy S22 FE modelini de piyasaya çıkarmamıştı. Ancak Güney Koreli kaynakların verdiği bilgiye göre, Samsung’un tedarikçileri bu telefonda kullanılacak bileşenleri üretmeye yakında başlayacak. Akıllı telefonun piyasaya çıkışı için de 2023’ün dördüncü çeyreği işaret ediliyor.

Samsung Galaxy S23 FE hangi özelliklerle gelecek?

Galaxy S23 FE’de kullanıcıları nelerin beklediği konusunda şu an için bir şey söylemek zor. Zira telefonun varlığı bile henüz kesinleşmiş değil. Ancak S23 FE’nin de, tıpkı selefleri gibi, amiral gemisi telefon özelliklerini uygun bir fiyat karşılığında sunacağı rahatlıkla söylenebilir.

Samsung Galaxy S23 FE’nin yurt dışı fiyatının 449 dolar civarında olması muhtemel görünüyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ve 120 Hz ekran da telefonun özellikleri arasında sayılabilir. Ancak bütün bunların sadece tahminden ibaret olduğunu hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER