Teknoloji

Samsung Galaxy S23 FE’yi çıkarmayabilir

samsung galaxy s23 fe

Samsung’un çıkardığı en son FE telefonu, 2022’nin ocak ayında tanıtılan Galaxy S21 FE olmuştu. O tarihten bu yana şirkette FE cephesinden bir hareket gelmiyor. S22’nin FE versiyonu çıkmazken, şimdi de 2023’ün ikinci yarısında tanıtılabileceği konuşulan Samsung Galaxy S23 FE hakkında farklı söylentiler etrafta dolaşmaya başladı. Bunların en yenisini ünlü duyumcu Roland Quandt gündeme getirdi.

Quandt’ın paylaşımına göre, Samsung’un bu yıl S23 FE modelini çıkarması pek muhtemel görünmüyor. Bu paylaşım, telefonun çıkışının 2024’e kalabileceğini düşündürse de; Samsung’un S23 FE modelinden tamamen vazgeçmiş olması ihtimalinin de yüksek olduğunu belirtmek gerekiyor.

Samsung’un planları konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Bu cihazın varlığı ve çıkışı konusunda çelişkili iddialar olduğunu unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla her türlü habere biraz şüpheyle yaklaşmak gerekiyor.

Quandt’ın paylaşımında başka bir detay yer almıyor. Ancak popüler bir duyumcu olan Quandt’ın S23 FE hakkında varolan bilgilere ulaşmasının çok zor olmayacağını da belirtmek gerekiyor. Böyle bir bilginin olmaması, telefonun var olmaması ihtimalini de kuvvetlendiriyor.

Samsung Galaxy S23 FE hakkındaki kafa karışıklığı şaşırtıcı değil

Samsung Galaxy S23 FE hakkındaki bu kafa karışıklığının şaşırtıcı olmadığı söylenebilir. Şirketin şimdiye kadar çıkardığı S20 FE ve S21 FE modellerine tam güvenmediğini söylemek yanlış olmayacaktır. “Amiral gemisi katili” olarak lanse edilen bu telefonlar uygun fiyat karşılığında iyi performans vadetse de, Samsung’un bir önceki yıla ait amiral gemileri ve hatta Galaxy A serisinin üst sınıf üyeleri de benzer vaatleri yerine getirebiliyor. Dolayısıyla Samsung’un ürün portföyünde şişkinliği azaltmak için FE telefonlarından vazgeçmeyi seçmesi mantıklı görünüyor.

İLGİLİ HABERLER