Teknoloji

Samsung Galaxy S23 daha büyük pille gelecek

samsung galaxy s23
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S23 serisinin üyeleri 2023’ün ilk çeyreğinde resmiyet kazanacak. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, standart Galaxy S23 3900 mAh kapasiteli pille gelecek. Bu da pil kapasitesinin S22‘ye kıyasla daha fazla olacağı anlamına geliyor.

Aynı paylaşımda telefonun 6.1 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü ekrana sahip olacağı da belirtiliyor. Galaxy S22 de aynı büyüklükte bir ekrana sahip. Bu da Samsung’un telefonun boyutunu değiştirmeden pil kapasitesini artırmayı başardığı anlamına geliyor.

Ünlü duyumcu, S23’ün 25W şarj hızında ise bir değişiklik olmayacağını belirtiyor. Şarj hızının artmamasının telefonu bekleyenler için hayal kırıklığı yaratan bir durum olacağı söylenebilir. Çinli sertifika kurulu 3C’nin veri tabanında da 25W şarj hızı doğrulanıyor.

Samsung Galaxy S23 serisi hakkındaki detaylar şu an için kısıtlı. Ancak şirketin bu seride işlemciyi yenilerken tasarımı da değiştirmesi de bekleniyor. Önümüzdeki dönemde S23 serisi hakkında yeni detayların da sızması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER