Teknoloji

Samsung Galaxy S22 ve S22 Plus’ı bekleyenlere kötü haber

samsung galaxy s22

Samsung Galaxy S22 serisinin üyeleri, 9 Şubat’ta gerçekleştirilecek Unpacked etkinliğinde gözler önüne çıkacak. Geri sayım devam ederken, telefonlara dair yeni haberler gelmeye de devam ediyor.

Bunların en yenisi ise telefonları heyecanla bekleyenleri üzecek türden. Ünlü duyumcu Jon Prosser’in paylaşımına göre, tedarik kanadındaki sorunlar nedeniyle serinin üyelerinin kullanıcılarla buluşması gecikecek.

S22, S22 Plus ve S22 Ultra’nın 9 Şubat’taki tanıtımın ardından ön siparişe çıkması bekleniyor. Ancak S22 Ultra’nın 25 Şubat’ta, S22 ve S22 Plus’ın ise 11 Mart itibarıyla raflardaki yerlerini alacağı söyleniyor.

Samsung’dan henüz bu konu hakkında bir açıklama gelmiş değil. Telefonların ne zaman satışa sunulacağını kesin şekilde öğrenmek için de 9 Şubat tarihini beklemek gerekiyor gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S22 serisiyle birlikte Galaxy Tab S8 serisi tabletlerin tanıtılmasına da artık kesin gözüyle bakılıyor. S22 serisindeki gecikmenin Tab S8 serisine yansıyıp yansımayacağı da önümüzdeki hafta gerçekleşecek tanıtım etkinliğinin ardından ortaya çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER