Teknoloji

Samsung Galaxy S22 sızıntısı daha geniş ekranı işaret ediyor

samsung galaxy s22

Samsung Galaxy S22 serisiyle ilgili haberler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Son sızıntılara göre, serinin tanıtımı S21 FE’ye yer açmak için gelecek şubat ayının sonlarına yani MWC 2022’ye ertelenmiş durumda. Bu bekleyiş sürerken, sızıntılara dair yenileri de eklenmeye devam ediyor.

Bunların en yenisi ünlü duyumcu Ice Universe tarafından paylaşıldı. Söz konusu görselde Galaxy S22 ve S22 Plus’ın sertleştirilmiş cam ekran koruyucuları görülüyor. Bu ekran koruyucuları S21 ve S21 Plus’ın ekran koruyucularıyla karşılaştırıldığında yeni cihazlarda ekranın daha da inceleceği görülüyor.

S22 serisinde ekranın kenarları biraz daha yuvarlatılacak gibi görünüyor. Ekran çerçevesinin her kenarda aynı kalınlıkta olması ve artık iyiden iyiye küçültülmüş olması da ayrıca dikkat çekiyor. Bu noktada ekran koruyucularının çerçeve büyüklüğü konusunda her zaman kesin doğru bir izlenim vermediğini belirtmekte fayda var.

Daha önceki sızıntılara göre, S22’de 6.1 inç, S22 Plus’ta ise 6.6 inç bir ekran bulunacak. S22 Ultra’nın ekran büyüklüğü ise şu an için belirsizliğini koruyor. Samsung’un her üç modelde de ön kamerayı ekran üzerindeki deliğe yerleştirmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S22 serisinde işlemci seçeneği olarak Exynos 2200 ve Qualcomm’un yeni amiral gemisi işlemcisinin sunulması bekleniyor. 25W şarj desteğinden vazgeçmeyecek olan Samsung’un S22’de 3700 mAh, S22 Plus’ta ise 4500 mAh pile yer vermesi bekleniyor. S22 Ultra’nın S Pen’in yerleştirilebileceği bir yuvaya sahip olması da beklentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER