Teknoloji

Samsung Galaxy S22 serisinin tanıtımı için yeni tarih iddiası

samsung galaxy s22

Samsung Galaxy S22 serisiyle ilgili haberler uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Bunların en yenisi, akıllı telefonun tanıtımının, tahmin edildiği gibi, çok da uzak olmadığını gözler önüne seriyor.

Güney Kore medyasında yer alan bir habere göre, Galaxy S22 serisinin tanıtımı 8 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinlikte S22, S22 Plus ve S22 Ultra modelleri gözler önüne çıkacak. S22 Ultra, yerleşik S Pen yuvasıyla Galaxy Note serisinin bayrağını devralacak.

Samsung’un etkinlik için davetiye gönderimine ocak ayının sonu itibarıyla başlaması bekleniyor. Şirketler genellikle etkinlik duyurularını etkinliğe 1 hafta kala yapıyor. Dolayısıyla konuşulan tarihlerin birbirleriyle örtüştüğü rahatlıkla söylenebilir.

Samsung’un telefonları etkinlikten bir gün sonra yani 9 Şubat’ta ön satışa açması bekleniyor. Ön satış döneminde sipariş edilen cihazların teslimatının 21 Şubat’ta başlayacağı belirtilirken, genel satış için de 24 Şubat işaret ediliyor.

Samsung’dan şu an için konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil. Ancak konuşulan tarih geçmiş dedikodularla da örtüşüyor. Şirketin ocak ayında S21 FE’yi şubatta ise S22 serisini tanıtacağı iddiası uzun süredir gündemdeydi. S21 FE’nin ocak ayının ilk günlerinde tanıtılmasıyla birlikte gözler S22 serisine çevrilmişti.

Samsung Galaxy S22 serisinin üyelerinde en yeni Snapdragon ve Exynos işlemcilerinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Güney Koreli şirketin mevcut 120 Hz yenileme hızını koruması ve ekran panelini biraz daha iyileştirmesi de beklentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER