Teknoloji

Samsung Galaxy S22 serisi için yeni iddia

samsung galaxy s21 ultra

Samsung Galaxy S22 serisinin tanıtımına daha uzun bir süre var. Ancak bu durum serinin üyeleriyle ilgili dedikodu ve söylentilerin çıkmasına engel olmuyor. Söz konusu dedikoduların en yenisi, Samsung’un seride farklı bir tasarım tercihinde bulunacağını gösteriyor.

Güney Koreli haber portalı Naver’in haberine göre, Samsung sadece S22 Ultra modelinde cam arka panele yer verecek. S22 ve S22 Plus modelleri ise plastik arka panelle gelecek. Her iki modelin de tıpkı camla kaplıymış gibi üst sınıf bir görünüme sahip olacağı söyleniyor.

Galaxy S22 ve S22 Plus’ta seleflerine göre daha küçük ekranların bulunacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. S21’de 6.06 inç, S21 Plus’ta ise 6.55 inç ekran mevcut. S22 Ultra’nın ise 6.81 inç ekranla gelmesi bekleniyor. S22 Ultra’nın serinin LTPO OLED panelli tek üyesi olacağı belirtiliyor. Söz konusu panel, hem pil ömrünü artırıyor hem de yüksek yenileme hızını mümkün kılıyor.

Samsung Galaxy S22 serisinin uluslararası modellerinde yeni Exynos 2200 yonganın bulunması bekleniyor. Bu işlemciye AMD tarafından üretilen bir GPU’nun eşlik etmesi öngörülüyor. Telefonların Güney Kore ve ABD’de ise Qualcomm Snapdragon ailesinin amiral gemisi modeliyle gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER