Teknoloji

Samsung Galaxy S22 serisi için kapsamlı aksesuar sızıntısı

samsung galaxy s22

Samsung Galaxy S22 serisi büyük ihtimalle önümüzdeki şubat ayında gözler önüne çıkacak. Dolayısıyla seriyle ilgili sızıntıların da artması bekleniyor. Bu sızıntıların en yenisi, serinin üyeleri için hazırlanmış bazı aksesuarları gösteriyor.

İngiliz aksesuar üreticisi BOX UK, Galaxy S22 için hazırlanmış bazı aksesuarları listeledi. Samsung özellikle telefon kılıfı konusunda kullanıcılarının karşısına geniş bir seçenek yelpazesi çıkaracak gibi görünüyor.

S22 ve S22 Plus sahiplerinin Şeffaf Kılıf, Şeffaf Stand Kılıf, Çerçeve Kılıf, Deri Kılıf, Koruyucu Stand Kılıf, Silikon Kılıf, Smart Clear View Kılıf, Smart LED View Kılıf ve Jel Kılıf seçenekleri arasından seçim yapabileceği belirtiliyor.

Serinin S22 Ultra veya S22 Note adını taşıması beklenen amiral gemisi içinse Çerçeve Kılıf dışında tüm seçeneklerin sunulması bekleniyor. Kayıtlarda S22 için 24, S22 Plus için 23 ve S22 Ultra için de 19 kılıf görülüyor.

Samsung Galaxy S22 Ultra’da S Pen desteğinin bulunması kesin görünüyor. BOX UK sitesinde farklı renklerdeki S Pen seçenekleri de yer alıyor. Siyah, beyaz, koyu kırmızı ve yeşil S Pen seçenekleri, S22 Ultra için daha önce gündeme gelen renk seçenekleriyle de uyum gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER