Teknoloji

Samsung Galaxy S22 FE modelini çıkarmayabilir

samsung galaxy s22 fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un Fan Edition (FE) serisi telefonlarının yolculuğu Galaxy S20 FE ile başlamış ve S21 FE ile devam etmişti. Normal şartlar altında bu seriye S22 FE modelinin de eklenmesi gerekiyor. Ancak farklı kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bir iddiaya göre, Samsung Galaxy S22 FE modelini çıkarmayacak.

Samsung’u iki yılın ardından FE serisinden vazgeçmeye yönelten sebeplerin ne olduğu bilinmiyor. Ancak bunun uygun fiyatlı bir telefon almayı düşünenler tarafından pek hoş karşılanmayacak bir karar olduğu söylenebilir. Samsung’un FE telefonları amiral gemisi işlemcileri uygun fiyat karşılığında sunmasıyla pek çok kişinin favorisi olmuştu.

Samsung, S21 FE’yi çıkarmadan önce ciddi sorunlar yaşamıştı. Akıllı telefon diğer S21 telefonlarından neredeyse bir yıl sonra piyasaya sürülebilmişti. Samsung’un küresel çip krizi nedeniyle telefonu piyasaya çıkarmakta geciktiği belirtilmişti.

S21 FE’nin resmiyet kazanmasından kısa bir süre sonra da S22 serisi gözler önüne çıkmıştı. Dolayısıyla bu modelin spot ışıkları altındaki ömrü pek uzun olmamıştı.

Yine de, Samsung Galaxy S22 FE modelini çıkarmamak için iyi bir nedene sahip değil gibi görünüyor. Şirketin S22 FE’nin çıkış tarihini öne çekerek S23 serisiyle aradaki zamanı uzatması daha mantıklı bir hamle olabilir.

İLGİLİ HABERLER