Teknoloji

Samsung Galaxy S22 ekran içi ön kamera olmadan gelebilir

samsung galaxy s22

Samsung cephesinde gözler katlanabilir telefonların da tanıtılmasının ardından Galaxy S22 serisine çevrildi. Serinin üyeleriyle ilgili söylentiler de uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bunların en yenisi ise daha önce çıkan bir söylentiyi yalanlar nitelikte.

Daha önce çıkan söylentilerde Galaxy S22 serisinde ön kameranın ekranın içine yerleştirileceği iddia edilmişti. Samsung geçtiğimiz yaz tanıttığı Galaxy Z Fold 3’te de bu yaklaşımı uygulamıştı.

Ancak ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan son paylaşıma göre, şirket S22 serisinde ön kamerayı ekran üzerindeki deliğe yerleştirmeye devam edecek. Bu deliğin yine ekranın orta üst kısmında olması bekleniyor.

Samsung’un amiral gemisi telefon serisinde bu inovatif teknolojiyi tercih etmemesi kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Ancak bu teknolojinin mevcut uygulamalarının henüz çok iyi seviyede olmadığını belirtmek gerekiyor.

Yine de, Samsung’un amiral gemisi Galaxy S serisinde maceralara atılmamayı seçmesi de çok tuhaf görünmüyor. Şirket şu sıralar katlanabilir telefonlarıyla deneysel çalışmalara odaklanıyor. Bu nedenle inovatif teknolojilerin de ilk olarak katlanabilir telefonlarda uygulanması da mantıklı görünüyor.

Samsung Galaxy S22 serisiyle tanışmak için önümüzdeki yıl ocak ayına kadar beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER