Teknoloji

Samsung Galaxy S21 serisinde Apple’ın yolundan gidebilir

samsung galaxy s21 s20 android 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S21 serisiyle ilgili haberlere yenileri eklenmeye devam ediyor. Bunların en yenisinin daha öncekilerden daha farklı olduğunu söylemek gerekiyor. Güney Kore medyasında çıkan bir habere göre, Samsung S21 serisinde Apple’ın yolundan gidecek ve telefon kutusuna şarj adaptörü ile kulaklık yerleştirmeyecek.

Samsung’un S21 serisinin kutularına sadece USB-C kablosu koyma fikirini değerlendirdiği söyleniyor. Şirketin bu konudaki nihai kararını vermediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Samsung şimdiye kadar Galaxy S serisinin tüm telefonlarının kutularında şarj adaptörüne ve kulaklığa yer vermişti.

Kutudan aksesuar çıkarmak ve kutunun boyutlarını küçültmek çevreye faydalı bir eylem olarak değerlendirilebilir. Ancak Samsung’un temel amacının kutuyu küçülterek nakliye maliyetini değiştirmek ve şarj adaptörlerinin ayrı satışından daha fazla gelir elde etmek olduğu da söylenebilir.

Samsung’un bu yaklaşımı amiral gemisi olmayan telefonlarında uygulayıp uygulamayacağı bilinmiyor.

Samsung Galaxy S21 serisinin Galaxy S serisinin geçmiş üyelerine kıyasla daha erken tanıtılabileceği belirtiliyor. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde Galaxy S21’e dair yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER