Teknoloji

Samsung Galaxy S21 Plus canlı fotoğraflarla görüldü

samsung galaxy s21 plus

Samsung Galaxy S21 Plus ile ilgili sızıntılara son olarak akıllı telefona ait olduğu söylenen canlı fotoğraflar eklendi. Fotoğraflar @MauriQHD rumuzlu Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Paylaşılan üç fotoğrafta da akıllı telefon çalışırken görülüyor. Arka paneli gösteren fotoğrafta cihazın arkasındaki “gizli” çıkartması göze çarpıyor. Mor renkli telefonun S21 Plus olduğu fotoğraflarda net biçimde görülmese de, kaynağın verdiği bilgi ve daha önceki sızıntılar bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Galaxy S21 Plus’ın özellikleri, kısa süre önce bir sızıntı sayesinde ortaya çıkmıştı. 120 Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç Full HD+ AMOLED ekran, 4800 mAh pil, 12 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 64 megapiksel telefoto kamera telefonun özellikleri arasında bulunuyor. Akıllı telefonun Güney Kore ve ABD’de Snapdragon 888, diğer ülkelerde ise Exynos 2100 işlemciyle satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemcilere 8 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S21 Plus ve serinin diğer üyeleriyle tanışmak için iki hafta daha beklemek gerekiyor. Telefonların 14 Ocak itibarıyla resmiyet kazanacağı söyleniyor. Samsung ise henüz bu tarihi doğrulamış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER