Teknoloji

Samsung Galaxy S21 Olimpiyat Oyunları özel versiyonu tanıtıldı

samsung galaxy s21 olimpiyat oyunları

Samsung hafta içinde 2020 Olimpiyat Oyunlarına özel yeni bir Galaxy S21 modelini duyurdu. Geçen yıl yapılması gereken Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları COVID-19 salgını nedeniyle ertelenmişti. Bu önemli spor etkinliğinin 23 Temmuz 2021 Cuma günü Japonya’nın başkenti Tokyo’da başlaması yapılması planlanıyor. Tabii ki, o zamana kadar pandeminin göstereceği gidişat da oyunların kaderini etkileyecek. Buna rağmen Samsung, olimpiyatlara özel Galaxy S21’i gösterdi.

Samsung Galaxy S21 5G Olympic Games Edition, diğer bir deyişle Tokyo 2020 Olimpiyatları hatıra modeli, donanımında Samsung adını taşımıyor. En azından, Samsung’un adı beklediğiniz gibi açık bir şekilde söylenmiyor. Standart Samsung Galaxy S21’in arkasında SAMSUNG markası var, burada bunun yerine üç marka gösteriliyor.

Cihazın büyük bir kısmı Samsung Galaxy S21 5G ile büyük oranda aynı. Ancak birkaç benzersiz öğe onu Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek Olimpiyat oyunlarına özgü kılıyor. Resmi bir Toyko Olimpiyatları maskot kilit ekranı, duvar kağıtları ve uygulama simgeleri mevcut. Telefon kapanıp açıldığında oynayan özel bir “Tokyo 2020 Olimpiyat modeli için orijinal animasyon” da var. Telefon satışa sunulduktan sonra, üçüncü taraf kaynaklar aracılığıyla bu animasyonları, simgeleri ve duvar kağıtlarını görmemiz mümkün olacaktır.

Bu özel Galaxy S21’in arkasında, NTT DoCoMo, Galaxy ve Olimpiyat Halkaları gibi logolar var. Bu cihazın Japonya’da faaliyet gösteren mobil operatör NTT DoCoMo’nun web sitesinde listelendiği sayfaya göre, telefonun”Haziran 2021’in başından itibaren” piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Cihazın rengi “Phantom Mavi” olarak geçiyor, ancak mor renge bir hayli yakın bir rengi var. Metal çerçeve ve kamera dizisinin her ikisi de altın renkte. Hafta içinde NTT DoCoMo tarafından gösterilen görüntülerin “yalnızca tanıtım amaçlı olduğunu” ve “gerçek üründen biraz farklı olabileceğini” unutmamak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER