Teknoloji

Galaxy S21 serisinin tasarımı sızan kılıf fotoğraflarında görülüyor

samsung galaxy s21 ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S21 serisinin 14 Ocak’ta resmiyet kazanabileceği söyleniyor. Şimdiye kadar internete sızan görseller, S21 Plus ve Ultra’nın neye benzeyebileceği konusunda fikir vermişti. Şimdi de her iki telefon için hazırlanan kılıfları gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Bu fotoğraflar, S21 serisinde arka kamera adasının telefonun kenarına doğru sarktığını gözler önüne seriyor.

Görsellerde S21 Ultra’nın arkasında dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. Daha önceki sızıntılarda telefonun arkasında Uçuş Süresi sensörü olduğu düşünülen beşinci bir sensör yer alıyordu. Son dedikodulara göre, telefonda ana kamera görevini 108 megapiksel sensör üstlenecek. Ön tarafta ise 40 megapiksel kameranın bulunacağı belirtiliyor.

S21 Plus’ta ise ayrı bir alanda yer alan LED flaştan biraz ayrı duran üç arka kamera sensörü bulunuyor. Sızan fotoğraflar, S21 serisinin kasasının dayanıklılığı konusunda akıllara bazı sorular getiriyor.

Samsung Galaxy S21 serisine dair haberler bununla sınırlı kalmıyor. S21 Ultra, SM-G998U model numarasıyla NFC sertifikası da aldı. Sertifikaların ortaya çıkması, S21 serisinin söylendiği gibi beklenenden daha erken duyurulması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

İLGİLİ HABERLER