Teknoloji

Samsung Galaxy S21 resmi sertifikaları almaya başladı

samsung galaxy s21
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S21 serisinin önümüzdeki yılın ocak ayında tanıtılması bekleniyor. Henüz Güney Koreli şirketten bu konuda bir doğrulama gelmiş değil. Samsung’un yıl bitmeden bu konuyla ilgili bir açıklama yapmasına da pek ihtimal verilmiyor. Ancak standart Galaxy S21’in Hindistan Standartlar Bürosu (BIS) tarafından onaylanması, S21 serisinin seleflerine kıyasla daha erken tanıtılacağını gösteriyor.

Sızıntılara göre, seride üç telefon bulunacak. Bu telefonların S21, S21 Plus ve S21 Ultra isimlerini taşıması kesin gibi görünüyor. Samsung’un geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hem Snapdragon hem de Exynos işlemcileri kullanacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Samsung’un standart S21’de 6.2 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızına sahip Full HD+ çözünürlüklü bir ekran sunacağı söyleniyor. Telefonun arkasında üçlü bir kamera sisteminin bulunacağı ve burada ana kamera görevini 64 megapiksel sensörün üstleneceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy S21 serisinin üyeleriyle ilgili haberler, önümüzdeki günlerde de gündemde fazlasıyla yer bulacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER