Teknoloji

Samsung Galaxy S21 FE için oklar ağustos ayını işaret ediyor

samsung galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE ile ilgili dedikodular uzun sayılabilecek bir süredir etrafta dolaşıyor. Yaz aylarında resmiyet kazanması beklenen telefonla ilgili son sızıntı, S21 FE’nin tıpkı selefi gibi çeşitli renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağını gösteriyor.

Analist Ross Young, Galaxy S21 FE için üretimin temmuz ayında başlayacağını belirtti. Üretimin temmuz ayında başlaması, telefon için daha önce ortaya atılan 19 Ağustos tanıtım tarihinin doğru olması ihtimalini kuvvetlendiriyor. Young, telefon için dört farklı renk seçeneği sunulacağı bilgisini de paylaştı.

Bu renk seçeneklerinin gri, açık yeşil, açık mor ve beyaz olacağı söyleniyor. Daha önceki sızıntılarda telefon için farklı renk seçenekleri sıralanmıştı. S21 FE’nin renk seçenekleri arasında pembe de sayılmıştı. Ancak Young’un paylaşımında pembenin yerini yeşilin aldığı görülüyor.

S21 FE’nin tasarımının S21 serisinin genel tasarım dilinden uzaklaşması beklenmiyor. Akıllı telefonda 6.4 inç kamera delikli Super AMOLED ekranın bulunacağı söyleniyor. Depolama alanı seçenekleri 128 ve 256 GB olarak sıralan telefonda microSD kart desteğinin olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Samsung Galaxy S21 FE büyük ihtimalle üçlü bir arka kamera sistemiyle gelecek. Ancak henüz sızıntılarda bu konuda somut bir işaret görülmüş değil. Telefonda 120 Hz ekran ve Snapdragon 888 işlemcinin bulunması da beklentiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER