Teknoloji

Samsung Galaxy S21 Çin’de ön siparişe çıktı

samsung galaxy s21 ultra

Samsung Galaxy S21 için Çin’de ön sipariş süreci başladı. Şirketin web sitesi üzerinden başlayan süreçte telefona sahip olmak isteyenler, 100 yuan (118 TL) ödeyerek telefonlarını şimdiden ayırtabiliyor. Bu meblağ, daha sonra satış tamamlanırken ödenecek toplam paradan düşecek.

Samsung’un internet sitesinde Galaxy S21 ismi geçmiyor. Şirket bunun yerine “2021’in ilk amiral gemisi” şeklinde bir ibare kullanıyor. Açılış sayfasında da “Samsung’un 2021’deki ilk 5G amiral gemisi” cümlesi göze çarpıyor. Bu da Çin’de, beklendiği gibi, telefonun 5G versiyonunun satılacağı anlamına geliyor.

Telefonu almaktan vazgeçenlere ödedikleri 100 yuan iade edilecek. Ön sipariş fırsatından yararlanmak isteyen 21 kişiye ise telefon ücretsiz olarak hediye edilecek. Kısacası Samsung’un ilginç bir kampanya yaptığı söylenebilir.

Samsung Galaxy S21 serisinin 14 Ocak’ta tanıtılması bekleniyor. Asıl ön sipariş dönemi de bu tarihin ardından başlayacak. Çin’de ise ön sipariş süreçleri dünyanın geri kalanından biraz daha farklı şekilde işliyor. Ön sipariş verip 100 yuan ödeyenler, aslında ön siparişin başlangıcından haberdar olmak için de kayıt yaptırmış oluyor.

İLGİLİ HABERLER