Teknoloji

Samsung Galaxy S20 Ultra güncellemesini geri çekti

samsung galaxy s20 ultra

Samsung, Galaxy S20 Ultra kullanıcılarının karşılaştıkları sorunları düzeltmek için hızlı şekilde hareket etse de; işler şirketin planladığı gibi ilerlemiyor. SamMobile sitesinde yer alan habere göre; şirket, S20 Ultra için hazırladığı en son güncellemeyi gelen sorun bildirimlerinin ardından geri çekti.

Samsung’dan bu kararın neden alındığı konusunda bilgi verilmedi. Ancak ekran en yüksek yenileme hızına ayarlandığında bazı bölümlerde renklerin yeşile dönmesinin gelen şikayetlerden biri olduğu belirtiliyor. Buna ek olarak, yüksek hızlı şarjın yavaşlaması da sorunlar arasında gösteriliyor.

Samsung’un renklenme sorununu çözme konusundaki planlarını daha önceden hazırladığı konuşuluyor. Ancak bunun da diğer sorunlarla birlikte S20 Ultra’nın çıkışını gölgelediği söylemek yanlış olmayacaktır.

Samsung Galaxy S20 Ultra ile ilgili en önemli sorun olarak kameranın otomatik odaklama özelliğinin yavaşlığı öne çıkmıştı. Bu tarz sorunların varlığı, yüksek bir fiyattan satılan Galaxy S20 Ultra’nın rakipleriyle olan mücadelesinde işini biraz daha zorlaştırıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER