Manşetler

Samsung Galaxy S20 tanıtım etkinliğini canlı izleyin – Video

samsung galaxy s20 unpacked canlı yayın

Samsung Galaxy S20 ailesi ve Galaxy Z Flip modelleri 11 Şubat Salı akşamı Türkiye saatiyle 22.00’de gerçekleşecek Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılıyor. San Francisco şehrinde düzenlenen etkinlik canlı yayın üzerinden dünya çapındaki kullanıcılara ulaştırılıyor. Biz de Samsung Türkiye’nin İstanbul’da düzenlediği lansman etkinliğindeyiz ve küresel lansmandan hemen sonra yeni Galaxy S20 serisi telefonları görme ve sizinle buluşturma imkanı elde edeceğiz.

Etkinliği yukarıdaki canlı yayın penceresi üzerinden takip edebilirsiniz. YouTube üzerinden yapılan canlı yayın saat 22.00’ye yaklaşırken başlayacak. Yeni telefonları ve onların özelliklerini lansman etkinliği yayını sayesinde takip edebilirsiniz.

Samsung Unpacked etkinliğinde neler tanıtılacak?

Samsung Galaxy S20 serisi altında S20, S20 Plus ve S20 Ultra gibi üç model görmeyi bekliyoruz. Bunların içinde Galaxy S20 modeli giriş seviyesinde olacak, ancak Galaxy S10e’den farklı olarak daha büyük ekran barındıracak. S20 Plus için geçen yılın S10 Plus modeli ile eşdeğer bir telefon nitelendirmesi yapmak yanlış olmayacaktır. Bir de Galaxy S20 Ultra modelini bekliyoruz. Bu modelin 5G desteğine, yüksek RAM ve depolama alanı miktarına, aynı zamanda yüksek kapasiteli bir pile sahip olmasını bekliyoruz.

Galaxy Z Flip modeli de Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı telefonu olarak etkinlikte tanıtılacak. Pazarı pazartesiye bağlayan gece ABD’de düzenlenen Super Bowl maçı sırasında Galaxy Z Flip reklamı gösterilmişti. Aslında ürünün nasıl olduğunu biliyoruz, sadece resmi detayları alacağız.

Öte yandan Samsung’un Galaxy Buds Plus kablosuz kulaklık ve Galaxy Home Mini akıllı ev hoparlörü gibi ürünleri de tanıtmasını bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER