Teknoloji

Samsung Galaxy S20 FE için One UI 3.1 dağıtımı başladı

galaxy s20 fe

Samsung Galaxy S20 FE, dile getirilen çeşitli dokunmatik ekran sorunlarına veya üç farklı hata düzeltmesi almasına rağmen dünya çapında ilgi gören bir Android telefon olmayı sürdürüyor. Özellikle son aylarda bu telefonun iyi bir satış grafiği yakaladığı söyleniyor.

Bu nedenle, Samsung’un yazılım desteği açısından bu uygun fiyatlı amiral gemisi telefonuna çok iyi bakmaya devam etmesi büyük bir sürpriz olmamalıdır. Bu Android telefon 2020 yılı bitmeden önce S20 ailesinin diğer üyeleri gibi One UI 3.0 güncellemesini almıştı. Ne var ki, 6,5 inç düz ekranlı cihaz, etkileyici bir şekilde, One UI 3.1 güncellemesini kuzenlerinden önce almaya başladı.

Samsung’un yeni Android kullanıcı arayüzü sürümü Galaxy S20 FE’nin yurt dışında satılan modellerine gelmeye başladı. Sammobile, bu güncellemenin Belçika, Çekya, Fransa, Yunanistan, İtalya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovenya, İspanya, Birleşik Krallık, Baltık ve İskandinav ülkelerine geldiğini belirtiyor. S20, S20 Plus ve S20 Ultra modellerinde ise henüz One UI 3.0 sürümü bulunuyor.

Doğal olarak S20 Fan Edition, One UI 3.1 ile Android 11’i en üstte çalıştıran ilk Samsung cihazı değil. Daha önce Galaxy Tab S7 ve Tab S7 + ile birlikte, son zamanlarda piyasaya sürülen Galaxy S21 serisi bu kullanıcı arayüzüyle sunuluyor.

Samsung Galaxy S20 FE Satın Al

6999 TL – 5499 TL – SAMSUNG ONLINE MAĞAZA’DAN SATIN AL

Android 10 tabanlı One UI 2.5’ten Android 11 tabanlı 3.0’a geçişte gerçekleştirilen büyük bir sıçrama ile karşılaştırıldığında, One UI 3.1 güncellemesi oldukça küçük bir kullanıcı arayüzü revizyonu sunuyor. Yine de, normalde 6499 TL fiyattan sunulan ve şu sıralar indirimli olarak 5499 TL’ye satın alınabilen bu telefonun, daha yüksek fiyatlı kuzenlerinden önce güncellemeyi alması memnun edici sayılır. Türkiye için de Galaxy S20 FE One UI 3.1 güncellemesi kısa süre içinde çıkacaktır diye tahmin ediyoruz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER