Teknoloji

Yeni sızıntı Galaxy S20 FE’nin önemli özelliklerini gösteriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S20 FE hakkındaki haber ve dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılar sayesinde şimdiden 23 Eylül’de düzenlenecek Unpacked etkinliğinde resmiyet kazanacak telefona dair net bir fikir edinmek mümkün oldu.

Bu sızıntılara şimdi de Galaxy S20 FE için hazırlanan oldukça detaylı bir infografik eklendi. Evan Blass tarafından paylaşılan söz konusu infografikte telefonun teknik özellikleri ve renkli tasarımı oldukça yakından görülüyor.

İnfografik sayesinde Galaxy S20 FE’nin daha önce sızan özelliklerini doğrulamak da mümkün oluyor. Akıllı telefonun 120Hz yenileme hızına sahip 6.5 inç büyüklüğünde AMOLED ekranı, Exynos 990 (4G model) veya Snapdragon 865 (5G model) işlemcileri, iki adet 12 ve bir adet 8 megapiksel kameradan oluşan üçlü arka kamera sistemi ve IP68 dayanıklılık sertifikası infografikte görülen özellikler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy S20 FE 5G’de 4500 mAh kapasiteli bir pilin bulunacağı görülüyor. 4G modelde ise pil kapasitesinin 4000 mAh olabileceği belirtiliyor. Altı renk seçeneği bulunan telefonun Avrupa’da 700 avrodan başlayan fiyatlarla satılabileceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER