Teknoloji

Samsung Galaxy S20 FE canlı fotoğraflarda görüldü

samsung galaxy s20 fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S20 FE önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayımda sona yaklaşılırken, cihazla ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor. Akıllı telefonun teknik özelliklerini gösteren infografik sızıntısının ardından şimdi de telefonun canlı fotoğrafları ortaya çıktı.

Söz konusu fotoğraflar Twitter’da “Jimmy is Promo” olarak bilinen duyumcu tarafından paylaşıldı. Jimmy, Galaxy S20 FE’nin lacivert renkle görüldüğü fotoğraflarla birlikte akıllı telefonun bazı teknik detayları konusunda da bilgi verdi.

S20 FE, boyut olarak S20 ve S20 Plus’ın arasında bir yerde konumlanacak gibi görünüyor. Akıllı telefonda 120Hz yenileme hızına sahip, 6.5 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekranın bulunacağı belirtiliyor.

Ekranın üst kısmındaki yuvarlak kamera deliği 32 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Akıllı telefonun arkasında ise 12 megapiksel ana kameraya 3x optik zum yapabilen 8 megapiksel telefoto kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.

Samsung Galaxy S20 FE, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilinden alacak. Telefonun 5G versiyonunda Qualcomm Snapdragon 865, 4G versiyonunda ise Exynos 990 işlemci bulunuyor. Android 11 işletim sistemini One UI 2.5 kullanıcı arayüzünün tamamladığı telefon, 23 Eylül’de resmiyet kazanacak. Cihazın Avrupa’da 700 avro karşılığında satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER