Teknoloji

Samsung Galaxy S20 Fan Edition tanıtımı için yeni Unpacked etkinliği duyurusu

samsung galaxy s20 fan edition unpacked

Son birkaç haftadır Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Watch 3 gibi modelleri, bir çift tableti ve daha bunun gibi çeşitli aksesuarları çıkardı. Ancak Güney Koreli şirketin elindekiler henüz bitmemiş gibi görünüyor. 23 Eylül Salı günü Türkiye saatiyle 17.00’de bir başka sanal Unpacked etkinliği düzenlenecek. “Galaxy Unpacked for Every Fan” sloganını taşıyan bu etkinlikte muhtemelen Galaxy S20 Fan Edition’ın resmi duyurusu gerçekleştirilecek.

Yakın zamanlarda, henüz duyurusu yapılmamış telefonun izlerine Amerikan operatör Verizon’ın web sitesinde rastlanmıştı. Sızıntılar ve dedikodular bu cihazın ABD’de satılan standart S20’nin 120Hz ekran ve Snapdragon 865 işlemci gibi çeşitli donanım özelliklerini barındıracağını işaret ediyor. Ancak 1080p ekran gibi, fiyatı amiral gemisi telefon seviyesinin altına çekecek bazı özellikler de bulunacak. Fiyatı konusunda ise henüz bir ipucu bulunmuyor.

Verizon’ın web sitesinde S20 Fan Edition kırmızı, koyu mavi, pembe ve nane yeşili gibi renklerle gösteriliyordu. Ancak haberi hazırladığımız sırada kontrol ettiğimizde bu sayfaların kaldırıldığını gördük. Samsung ile ilgili olarak her zaman geçerli olduğu gibi, telefon farklı operatörler tarafından veya bölgelerde farklı renklerle satılabilir. Samsung’un resmi davetinde koyu mavi ve nane yeşili renkler öne çıkıyor.

Hatırlarsınız, Samsung “Fan Edition” markasını daha önce de kullanmıştı. Pili nedeniyle sorun yaşayan ve iki kez piyasadan toplatılan Galaxy Note 7 daha sonra bu etiketle, yeniden düzenlenmiş şekilde çıkarılmıştı. Samsung’un Galaxy S10 ve Note 10 için “lite” modelleri çıkardıktan sonra neden S20 için, üstelik teknik özelliklerde de alçaltmaya gitmişken böyle bir ibareyi kullanmayı istemediğini bilmiyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER