Manşetler

Samsung Galaxy S2 dedikoduları: Super AMOLED Plus ekran, NFC yongası, Gingerbread

Samsung’un gelecek ay Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde Galaxy S’in takipçisi olacak yeni bir ürünü tanıtmasını bekliyoruz. Ancak bu cihazın neye benzediğini, adının ne olduğunu ve ne gibi özellikler taşıdığını şimdilik bilmiyoruz. Ancak bu durum Güney Kore’de yayınlanan ETnews gazetesinin kendi görüşlerini açıklamasına engel olmuyor.

Gazetenin haberinde Samsung Galaxy S2’ye ait olduğu söylenen bir fotoğraf da yer alıyor. Yukarıda görmüş olduğunuz ve adının Galaxy S2 olduğu iddia edilen cihazda 4.3 inç’lik Super AMOLED Plus ekran, çift çekirdekli işlemci, Yakın Alan İletişimi (NFC) için bir yonga yer alırken, işletim sistemi olarak da Google’ın en yeni mobil işletim sistemi Android 2.3 Gingerbread yer alıyor. ETnews’in yayınladığı fotoğrafın doğruluğu konusunda şüphelerimiz olsa da, söz konusu cihazın teknik özellikleri çok da mantıksız görünmüyor. Nexus S’in NFC yongası taşıdığını ve çift çekirdekli işlemci taşıyan telefonları da geçen haftaki CES’te gördüğümüzü hatırlayalım.

En iyisi biraz daha sabredip şubat ayının ortasını beklemek. O zaman geldiğinde herşey netlik kazanmış olacak, belki de tablo o tarih gelmeden netleşecek.

İlgili – ETnews

İLGİLİ HABERLER