Teknoloji

Samsung Galaxy S11’in kamerası için testler başlıyor

galaxy s10 samsung galaxy s11

Güney Kore’den gelen haberlere göre, Samsung Galaxy S11 için testlere yakında başlayacak. Galaxy S11’in periskop kamerasında kullanılacak test soketlerinin yakında şirkete teslim edilmesi bekleniyor. Bu soketlerin üretimi de yine Güney Kore merkezli MecaTech Systems tarafından gerçekleştiriliyor.

Test soketleri, üretici bileşen sevkiyatına başlamadan donanım üstünde son bir kontrol yapmak için kullanılıyor. MecaTech, periskop kameralar ve Uçuş Süresi modüllerin yanında standart akıllı telefon kameraları da üretiyor.

Samsung Galaxy S11 kamerasında ilginç bir özellik sunabilir

Samsung’un Galaxy S11’de 5x optik zuma yer vereceği söyleniyor. Akıllı telefonda ana kamera görevini ise Samsung Elektromekanik tarafından üretilen 108 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği belirtiliyor.

samsung galaxy s11

İddialara göre, Samsung’un yeni amiral gemisinin kamerasında bir tayfölçer bulunacak. Tayfölçer, nesnelerin kimyasal kompozisyonunu analiz etmekte kullanılıyor. Bu sayede bir yemeğin malzemelerinin kalorisini görmek mümkün olabilir. Tayfölçerin varlığı, sağlık konusunda hassas olanları ve kalp atış hızı sensörünün eksikliğinden şikayetçi olanları sevindirebilir.

İLGİLİ HABERLER