Teknoloji

Samsung Galaxy S11 için bir sızıntı daha

samsung galaxy s11 s20

Samsung Galaxy S11 ile ilgili sızıntılara sürekli olarak yenileri ekleniyor. Şimdiye kadar akıllı telefonun üç farklı versiyonuna ait taslak tasarımlar, kamera detayları ve bir Geekbench benchmark testi sonucu internete sızmıştı. Söz konusu sızıntıların en yenisi ise bir ekran koruyucusu oldu.

Ekran koruyucusu da telefonun tasarımıyla ilgili önemli ipuçları veriyor. İnce ekran çerçevelerine ek olarak, Galaxy Note 10’u hatırlatan ekranın orta üst kısmına yerleştirilmiş kamera deliği de göze çarpıyor.

Ekran çerçevelerinin Galaxy Note 10’a kıyasla daha ince olduğu söylenebilir. Galaxy S11’in standart versiyonunun 6.7 inç büyüklüğünde dinamik AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. QHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme oranı da ekranın özellikleri arasında sayılıyor.

samsung galaxy s11

Samsung Galaxy S11 ne zaman çıkacak?

Daha küçük Galaxy S11e’de ise ekran büyüklüğünün ise 6.4 inçe ineceği, çözünürlüğün ise Full HD+ olacağı söyleniyor. S11+’ın ise 6.9 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü bir ekranla geleceği belirtiliyor.

Her üç modelde de parmak izi tarayıcısının ekranın altına entegre edilmesi bekleniyor. Güç butonu ve ses kontrol tuşlarının ise sağ kenara yerleştirileceği söyleniyor. Galaxy S11 serisinin 2020’nin şubat ayında çıkması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER