Teknoloji

Samsung Galaxy S11’in arka kamera sistemiyle ilgili yeni iddia

samsung chatgpt

Samsung Galaxy S11 henüz ufukta görünmese de, telefona dair bazı detaylar şimdiden belirginleşiyor. Akıllı telefonun arka kamera sisteminde Samsung’un Xiaomi ile birlikte geliştirdiği 108 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL Bright HMX sensörün ve 5x periskop zum kameranın bulunacağı daha önce ortaya çıkmıştı.

Ancak ünlü duyumcu IceUniverse tarafından paylaşılan yeni bir bilgi, bu duruma biraz daha farklı bir boyut kazandırıyor. IceUniverse’e göre, Galaxy S11’in arkasında ISOCELL Bright HMX’ten farklı bir 108 megapiksel çözünürlüklü sensör bulunacak.

Samsung Galaxy S11 ne zaman tanıtılacak?

Bu yeni sensörün ne gibi “yenilikler” barındıracağı şu an için bilinmiyor. Samsung’un mevcut 108 megapiksellik ISOCELL Bright HMX sensörüyle birlikte detay seviyesi çok yüksek 27 megapiksel çözünürlüklü fotoğraflar çekmek mümkün oluyor.

Galaxy S11’e dair dedikodular sadece kamerayla sınırlı kalmıyor. Samsung’un akıllı telefonda Exynos 9830 ve Qualcomm Snapdragon 865 işlemci seçeneklerini sunması bekleniyor. Bu işlemciye LPDDR5 RAM’in de eşlik edeceği söyleniyor. Söz konusu iki işlemcinin de henüz duyurulmadığını belirtmek gerekiyor. Galaxy S11 ile ilgili dedikodu ve sızıntıların 2020’yle birlikte artması sürpriz olmayacaktır. Akıllı telefonun şubat ayında tanıtılması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER