Satın Alma Rehberi

Samsung Galaxy S10e, S10 ve S10 Plus fiyatlarında indirim

samsung galaxy s10 türkiye fiyatı çıkış tarihi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, içinde S10e, S10 ve S10 Plus modellerini barındıran Galaxy S10 serisi telefonlarında indirime gitti. Galaxy S20 serisinin tanıtılmasıyla birlikte başlayan indirim sayesinde geçen yılın telefonları biraz daha uygun koşullarda tüketicilere sunuluyor.

2019 model telefonlarda son bir yıl içinde de çeşitli fiyat indirimleri görmüştük. Şimdi Samsung, yeni telefonların çıkışından sonra bu akıllı telefonları, daha uygun fiyatlı ve yine yüksek performans sunan seçenekler olarak sunmaya devam ediyor.

Galaxy S10e Türkiye satış fiyatı 5299 TL olarak belirlenirken, Galaxy S10 6199 TL, Galaxy S10+ ise 7099 TL karşılığında müşterilere satılıyor.

galaxy s10 indirim

Aslına bakarsanız yıl boyunca S10 serisi telefonları yukarıdaki fiyat seviyelerinden bulmak mümkün oluyordu. Ancak şimdi bizzat Samsung tarafından resmi bir indirim uygulanıyor. Bu sayede sözünü ettiğimiz telefonları başka satış noktalarında veya e-ticaret sitelerinde daha ucuza bulma imkanınız da olabilir.

Eğer en yeni ve güncel bileşenler, teknolojiler sizin için bir şart değilse, geçen yılın telefonları da işinizi fazlasıyla görecektir. Her üç telefonda bulunan sekiz çekirdekli Exynos 9820 işlemciler iyi iş çıkarıyor. Kulaklık jakının varlığı da Galaxy S20 serisine göre bir avantaj olarak kabul edilebilir. S10e’de 6 GB, S10 ve S10 Plus’ta ise 8 GB RAM var. Depolama alanları fazlasıyla yeterli olan bu telefonlarda microSD desteği de mevcut.

İLGİLİ HABERLER