Manşetler

Samsung Galaxy S10 ve S10+ bu sefer yan yana görüldü

samsung galaxy s10 wi-fi 6

Samsung‘un yeni amiral gemisi telefonları önümüzdeki ay ABD’nin San Francisco şehrinde düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Ancak cihazlara dair pek çok detay sızıntılar sayesinde şimdiden açıklığa kavuşmuş durumda. Bu sızıntılara son olarak Alman internet sitesi AllAboutSamsung tarafından yayınlanan fotoğraflar eklendi. Söz konusu fotoğraflar sayesinde Samsung Galaxy S10 ve S10+’ı tüm açılardan detaylı şekilde görmek mümkün oluyor.

Fotoğraflar telefonlara dair yeni bilgiler vermiyor. Ancak S10+’ın ekrandaki deliğe yerleştirilen geniş, çift lensli ön kamerası oldukça net şekilde görülüyor. Buna ek olarak, Samsung’un “Infinity-O” adını verdiği ekran tasarımının detayları da gün yüzüne çıkıyor. Ekranın ince kenarları ve biraz daha kalın alt kenarı fotoğraflarda göze çarpıyor. Telefonun alt kısmında ise dikkat çeken ilk unsur 3.5 mm. kulaklık jakı oluyor. Samsung’un vazgeçmediği kulaklık jakı alt kenarda USB-C girişine, hoparlör ızgarasına ve mikrofona eşlik ediyor.

Samsung’un ilk etapta üç farklı Galaxy S10 modelini gözler önüne çıkarması bekleniyor. Bu üç cihazın ekran boyutlarının 5.8 ila 6.4 inç arasında değişeceği belirtiliyor. Güney Koreli şirketin bu üç telefona ek olarak 5G uyumlu, 6.7 inç ekranlı dördüncü bir cihazı da tanıtabileceği söyleniyor. Bu telefonun Galaxy S serisinin 10. yaşını kutlama amacıyla hazırlandığı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Aynı etkinlikte Samsung Galaxy S10 serisinin yanında şirketin katlanabilir telefonunun “tamamen işlevsel” versiyonunun da tanıtılacağı belirtiliyor. Güney Koreli şirket, katlanabilir ekranlı telefonuyla ilgili ilk bilgileri geçtiğimiz kasım ayında paylaşmıştı. Daha fazla detay içinse 20 Şubat’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER