Manşetler

Samsung Galaxy S10’un kamera deliğini gizleyen ilginç duvar kağıtları

samsung galaxy s10 plus ön inceleme

27 Şubat tarihinden itibaren Türkiye’deki tüketicilerle buluşmaya başlayan Samsung Galaxy S10 ailesinin üyelerinin en önemli yeniliklerinden bir tanesi de ekranlarında yer alan kamera delikleri. Galaxy S10 ve S10e modellerinde tek bir kamera için delik bulunurken, iki ön kameralı Galaxy S10+ daha büyük bir ekran deliği barındırıyor.

Galaxy S10, Galaxy S10+ ve Galaxy S10e ön incelemelerinde bu deliklerin görsellik açısından sanıldığı kadar fazla sorun teşkil etmediğini söylemiştik. Yine de Samsung, duvar kağıtlarını bu delikleri mümkün olduğu kadar perde arkasında bırakacak biçimde tasarlamıştı. Cin fikirli kişiler ise, bu delik tasarımından çok farklı ve eğlenceli duvar kağıdı fikirleri üretiyor. Bunlara Twitter’da veya Reddit’te rastlamak mümkün.

YouTube’un teknoloji alanındaki ünlü yapımcılarından olan MKBHD, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta S10+’ın çift ön kamerasını robotun gözleri gibi kullanan bir duvar kağıdını gösterdi:

Bir başka Twitter kullanıcısı da, internette rastladığı bazı ilginç duvar kağıtlarını paylaşmış:

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’un dürbünle uzağa bakarken çekilmiş olan bir fotoğrafı da, bir Galaxy S10+ duvar kağıdına dönüşmüş durumda:

Reddit’te de Galaxy S10 duvar kağıtları için bir alt konu açılmış. Buradan duvar kağıtlarını da indirmek mümkün oluyor. İşte ilginç duvar kağıtlarından birkaçı:

Gotta be the best wallpaper so far from r/S10wallpapers

Batman s10+ from r/S10wallpapers

Solar Eclipse for S10/S10e from r/S10wallpapers

Russian President Putin Wallpapers from r/S10wallpapers

Here’s my try with Bugs Bunny for the S10/S10e. from r/S10wallpapers

Aaaahhhaa… Thats Hot from r/S10wallpapers

İLGİLİ HABERLER