Teknoloji

Samsung Galaxy S10 tanıtımı için heyecanı artırıyor

Samsung Galaxy Android akıllı telefon serisinin 10. yıldönümüne büyük önem veriyor. Şirket, bu önemi göstermek için pazarlama bütçesinde de muslukları iyiden iyiye açmışa benziyor. Samsung Galaxy S10 ailesinin tanıtılacağı 20 Şubat’taki etkinliği duyurmak için Fransa’nın başkenti Paris’in merkezini büyük afişlerle donattı.

Söz konusu afişlerle Samsung, Kore kültürüne de bir tür saygı duruşunda bulunuyor. Şirketin afişlerinde Kore alfabesi Hangul’un kullanılması dikkat çekiyor. Hazırlanan iki afişten birinde “Gelecek ortaya çıkıyor” ifadesi yer alırken, diğerinde sadece etkinliğin 20 Şubat’ta gerçekleşeceği belirtiliyor. Samsung’un “ortaya çıkma” göndermesiyle aynı etkinlikte nihai versiyonunu tanıtacağı katlanabilir telefonunu işaret ettiğini söylemek de yanlış olmayacaktır.

Tanıtım etkinliğine 1 aydan uzun bir süre varken başlayan pazarlama kampanyası, Samsung’un ne kadar büyük kaynaklara sahip olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Android pazarında son yıllarda Google, Huawei ve hatta Oppo ve Vivo gibi rakiplerinin arkasında kalan ve yenilikçiliği sorgulanan Samsung için bu tarz ön pazarlama faaliyetleri, yeniden merak uyandırmak adına büyük önem taşıyor.

Samsung Galaxy S10 ailesinde standart versiyonun yanında Plus ve Lite versiyonların bulunması bekleniyor. S10+’ın 5G destekli bir versiyonunun da diğer modellerden sonra piyasaya sürülebileceği söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER