Manşetler

Samsung Galaxy S10 tanıtım tarihi belli oldu

samsung galaxy s10
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S10 serisinin üyelerini tanıtacağı tarihi sonunda açıkladı. Güney Koreli üretici, S10 ve yol arkadaşlarının tanıtılmasının beklendiği etkinliği 20 Şubat’ta gerçekleştirecek. ABD’nin San Francisco şehrinde düzenlenecek etkinlik, Türkiye saatiyle 22:00’da başlayacak. Samsung’dan yapılan açıklamada 2019’un Galaxy S serisinin 10. yılı olduğuna dikkat çekilirken, etkinlik davetiyesinde de 10 sayısı oldukça belirgin bir yer tutuyor.

The Wall Street Journal‘da yer alan habere göre, Samsung etkinlikte katlanabilir telefonunun “tamamen çalışan” bir versiyonunu da sergileyecek. Galaxy S10 serisinin üç üyesinin bu etkinlikte sahne alması, 5G destekli dördüncü versiyonun ise ilkbaharda resmiyet kazanması bekleniyor.

Samsung Unpacked etkinliğini sıra dışı bir şekilde Barselona’da düzenlecek Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC) bir hafta önce gerçekleştiriyor. Şirket Galaxy S serisinin yeni üyelerinin tanıtımını genellikle Barselona’da yapıyordu. Ancak MWC 2019’da 5G’nin yoğun bir şekilde konuşulacağı yönündeki beklenti nedeniyle Samsung’un Galaxy S10’un 5G versiyonuna dair detayları açıklamayı Barselona’ya bırakabileceği söyleniyor.

2018’i pek de iyi geçirmeyen Samsung’un mobil birimi, 2019’dan oldukça umutlu. Galaxy S9’un satış beklentilerini karşılayamaması ve şirketin hafta içinde düşük akıllı telefon satışları nedeniyle düşük kâr öngördüğünü açıklaması, 2018’in Güney Koreli şirket açısından nasıl geçtiğini özetliyor. Samsung Galaxy S10 serisi ve katlanabilir telefonuyla beklentileri karşılayamayan S9 ve Note 9’un izlerini silmeyi hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER