Teknoloji

Samsung Galaxy S10+ sızıntısı üç lensli arka kamerayı gösteriyor

samsung galaxy s10+

Samsung Galaxy S10 serisi 2019’da gözler önüne çıkacak olsa da, telefona dair dedikodu ve sızıntılar uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların sonuncusu ise serideki telefonlardan birini oldukça detaylı şekilde gösteriyor. Samsung Galaxy S10+ adını taşıyan modele ait fotoğraflar, hem Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da hem de SlashGear sitesinde yayınlandı.

Galaxy S serisi, 2019 ile birlikte 10. yılını kutlayacak. Samsung’un da bu özel yıldönümü için telefonun tasarımında daha belirgin değişiklikler yapması bekleniyor. Akıllı telefonun resmi tanıtımı içinse oklar önümüzdeki şubat ayında Barselona’da gerçekleşecek 2019 Mobil Dünya Kongresi’ni (MWC 2019) işaret ediyor.

İnternete sızan son fotoğrafların gerçekliğini doğrulamak mümkün görünmüyor. Fotoğrafların ilk bakışta yüksek kaliteli taslak tasarımlara ait olabileceği de konuşulanlar arasında bulunuyor. Yine de, söz konusu görsellerin telefonun tasarımıyla ilgili olarak umut verdiğini söylemek çok yanlış olmayacaktır. Sızan fotoğraflar sadece telefonun arka panelini gösterse de, ilgili cihazın Galaxy S10 serisinin parçası olduğu anlaşılabiliyor.

samsung galaxy s10+Fotoğraflarda görülen üç arka kameralı telefonun Galaxy S10+ olduğu düşünülüyor. Galaxy S10’un standart versiyonunda iki arka kameranın bulunması bekleniyor. Samsung’un kısa süre önce duyurduğu farklı ekran formatlarından birini veya birden fazlasını Galaxy S10 serisinde kullanması da beklentiler arasında yer alıyor.

Sızan fotoğraflardaki kamera modüllerinin farklılığı, Samsung Galaxy S10+ için de iki farklı modelin tercih edilebileceğini gösteriyor. S10 serisinde baz modelin yanı sıra S10 Lite olarak anılan bir modelin de bulunması beklentiler arasında yer alıyor. Beklentilerin ve dedikoduların doğruluğunu görmek içinse yaklaşık iki ay daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER