Teknoloji

Samsung Galaxy S10 sızıntısı üç farklı modelin varlığını işaret ediyor

samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 serisiyle ilgili haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu haberlerde Galaxy S10 serisinde kullanıcıların karşısına üç farklı modelin çıkacağı iddiası dikkat çekmişti. Ortaya çıkan yeni bir sızıntı da bu iddiayı destekleyen işaretler barındırıyor.

Samsung Galaxy S10 serisinin en gelişmiş modelinin Galaxy S10+ adıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Yazılım güncellemelerinin hazırlık ve dağıtım sürecinde telefonun SM-G975 model numarasıyla anılacağı görülüyor. Bu modelin 5G bağlantısına sahip versiyonunun da sonuna yapılacak küçük eklemelerle aynı kod numarasını taşıması bekleniyor. Standart Galaxy S10 modelinin SM-G973 model numarasına sahip olduğu görülürken, serinin uygun fiyatlı modelinin ise SM-G970 model numarasını taşıyacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy S10 modellerinin ekran özelliklerine dair bilgiler de şimdiden etrafta dolaşıyor. Buna göre, Galaxy S10+ 6.44 inç kavisli bir ekran taşıyacak. Söz konusu ekran 19:9 görüntü oranına sahip olacak. Standart Galaxy S10 ise 5.8 inç kavisli ekranla gelecek. Uygun fiyatlı modelde de ekran boyutu 5.8 inç olacak. Ancak bu ekranda kavis bulunmayacak.

Samsung Galaxy S10 modellerinin 2019’un şubat ayında Barselona’da gerçekleştirilecek 2019 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2019) tanıtılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER