Teknoloji

Samsung Galaxy S10+ sızıntısı ön panel tasarımını gösteriyor

Samsung Galaxy S10+, yaklaşık bir ay sonra resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliğine doğru geri sayım devam ederken, akıllı telefona ilişkin sızıntılara da yenileri ekleniyor. Bu sızıntıların en yenisinde Galaxy S10+ olduğu bir cihaz, aktif şekilde kullanılırken görülüyor.

Reddit‘te paylaşılan fotoğrafta Galaxy S10+ bir kılıfın içinde bulunuyor. Bu cihazın S10+ olduğundan emin olmak mümkün görünmese de, sağ üst köşedeki kamera kesiği bu konuda güçlü bir ipucu niteliği taşıyor. Fotoğraftan çok sayıda detay çıkarılamıyor. Düşük kaliteli görselde sadece cihazın ön paneli görülüyor. Yine de, telefon bir kılıf içinde olsa bile ekran çerçevelerinin inceliği anlaşılabiliyor.

samsung galaxy s10+Bu tarz sızıntılara temkinli olarak yaklaşmak gerekiyor. Ancak ilgili Reddit paylaşımının altına yorum bırakan başka kullanıcılar da, kendisinin S10+’a sahip olduğunu ve fotoğraftaki cihazın gerçek olduğunu iddia etti. Aynı kullanıcılar, telefonun Galaxy Note 9 ile aynı boyutta göründüğünü, ancak daha hafif olduğunu da belirtti.

S10+’ı kullanırken ekrandaki kamera kesiğinin kendilerini rahatsız etmediğini söyleyen kullanıcılar, yüz tanıma teknolojisinin ekrana entegre parmak izi tarayıcısına kıyasla daha hızlı çalışmasına dikkat çekti. Akıllı telefonda iris tarayıcısının olmadığı da Reddit kullanıcıları tarafından verilen bir diğer bilgi oldu.

Samsung Galaxy S10+ ile ilgili olarak kesin bilgilere ulaşmak için 20 Şubat tarihine kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER