Teknoloji

Samsung’dan Galaxy S10 için yeni bir Android 10 betası daha

galaxy s10 note 10 güncelleme google

Samsung, Galaxy S10 serisi için hazırladığı ilk Android 10 betasını bir süre önce kullanıcılarla buluşturmaya başlamıştı. Şirket, geçtiğimiz gün Fransa, Hindistan ve Polonya’da da S10 sahiplerine güncellemeyi ulaştırmak için düğmeye basmıştı.

Beta sürecinde oldukça hızlı ilerleyen Samsung, S10 için hazırladığı ikinci Android 10 betasının dağıtımı için de vakit kaybetmedi. Şirket, hazırladığı ikinci beta sürümünü ana vatanı Güney Kore’de, ABD’de ve Almanya’da Galaxy S10 sahiplerine ulaştırmaya başladı.

Samsung Galaxy S10 ve S10+’ın parmak izi tarayıcısı sorununu da çözüyor

600 MB’tan biraz daha büyük olan ikinci Android 10 betası, S10 ve S10+ sahiplerinin canını sıkan parmak izi tarayıcısı sorununa da çözüm getiriyor. Buna ek olarak; gelişmiş pil yönetimi ve kamera, Bixby, galeri ve indirme yöneticisindeki hataların düzeltilmesi de paketin içeriği içinde yer alıyor. Arayüzdeki takılmaların da güncellemeyle birlikte ortadan kalkacağı belirtiliyor.

Samsung Members uygulaması üzerinden kayıt oluşturanlar; ikinci Android 10 betasını, eğer dağıtım bölgesi içindelerse, indirebiliyor. Samsung, yeni beta sürümünü yükleyecek olan kullanıcılarına ilk önce cihazlarını yedeklemelerini öneriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER