Teknoloji

Galaxy S10+ cepleri düşünüldüğü kadar fazla yakmayabilir

samsung galaxy s10 plus

Samsung Galaxy S10 Plus, Galaxy S10 serisinin en büyük ekranlı modeli olacak. Daha önce internete sızan haberler, akıllı telefonun fiyat etiketinde oldukça yüksek bir rakam yazacağını göstermişti. Ancak yeni bir sızıntı, akıllı telefonun iPhone Xs Max‘e kıyasla daha uygun fiyatlı bir alternatif olabileceğini işaret ediyor.

Ünlü ve güvenilir duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan bir görsel, S10+‘ın iki farklı versiyonunun Çin’deki satış fiyatlarını gösteriyor. Buna göre, telefonun 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahip modeli 9000 yuan (7046 TL) karşılığında satılacak. 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip versiyonun fiyat etiketinde ise 10000 yuan (7829 TL) yazacak. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyon da görselde yer alıyor, ancak bu versiyonun fiyatı görülmüyor.

 

Galaxy S10+’ın Türkiye’deki satış fiyatının ekstra vergi ve bedellerin varlığı nedeniyle Çin’deki fiyatların doğrudan çevriminden daha fazla olabileceğini belirtmek gerekiyor. Buna rağmen, S10+’ın Türkiye’de de iPhone Xs Max’e kıyasla daha uygun fiyatlarla satılacağı söylenebilir. iPhone Xs Max hâlihazırda Türkiye’de 10799 ila 13999 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. iPhone Xs Max’teki maksimum depolama alanının 512 GB olduğunu da ayrıca belirtmekte fayda var.

Samsung Galaxy S10 Plus fiyatlarını gösteren sızıntı, renk seçeneklerini de gözler önüne seriyor. Seramik siyah ve beyaz renk seçeneklerinin yanında Cam Yeşil ve Karbon Siyah renk seçenekleri de listede yer alıyor. “Yu Yubai” olarak adlandırılan mavi tonu ise sadece Çin’de kullanıcıların karşısına çıkacak gibi görünüyor. Galaxy S10 serisiyle ilgili tüm detaylar için 20 Şubat’taki etkinliği beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER