FırsatlarManşetler

Samsung Galaxy S10 Plus için bugüne özel büyük indirim fırsatı

galaxy s10 note 10 güncelleme google

Galaxy S20 serisiyle tanışmamıza çok az bir zaman kala, tercihini Samsung’un geçen yıl bu zamanlarda çıkardığı amiral gemisi telefon serisinden yana kullanmak isteyenler için dikkate değer bir indirim fırsatı var. Bu sayede aldıkları karar fiyat bakımından biraz daha anlamlı hâle gelecektir.

Hepsiburada, normalde 8999 TL olarak listelediği 128 GB kapasiteli Samsung Galaxy S10 Plus Android telefonunu bugüne özel olarak, yüzde 33 indirimle 5999,90 TL’ye satıyor. Alışveriş sitesi büyük bir indirimin var olduğunu gösteriyor, ancak Samsung’un kendi online mağazasına baktığımızda, aynı kapasitedeki S10 Plus’ın 7749 TL’ye satıldığını görüyoruz. Yani, esas olarak Galaxy S10 Plus’taki indirim Hepsiburada’da belirtilen seviyede olmayabilir, ancak indirimli fiyat gerçekten de değerlendirilmeye değer gibi görünüyor.


samsung galaxy s10 plus 128 gbSamsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)

%33 indirim 8.999,00 TL – 5.999,90 TL

SATIN AL


Samsung Galaxy S10 Plus, çıkışının üzerinden bir yıl geçmiş olmasına rağmen amiral gemisi telefon seviyesinde, üst sınıf performansı kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. 6.7 inç ekranı, sadece sol üst köşeye iki selfie kamerası için yerleştirilmiş delikle kesintiye uğruyor. Dynamic AMOLED ekran gerçekten canlı ve etkileyici bir görsel deneyim sunuyor. Arkada yer alan üç adet kamera ile tatmin edici fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. Biz de Teknoblog için yaptığımız çekimlerde S10 Plus’ı kullandığımızı belirtmeden geçmeyelim.

Hepsiburada müşterilerinden Galaxy S10 Plus için gelen yorumlar da olumlu. Telefon 5 üzerinden 4.6 puan almış. Pil ömrü bakımından olumlu övgüler alan telefonun genel olarak sahiplerini memnun ettiği görülüyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER