Teknoloji

Samsung Galaxy S10+ bir kez daha kameralara poz verdi

samsung oled

Samsung Galaxy S10+ ile ilgili sızıntılar uzun süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun resmi duyuru tarihi yaklaştıkça bu sızıntılar da biraz daha somutlaşıyor. Telefonla ilgili en son sızıntı, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo‘da yayınlanan bir fotoğraf oldu. Söz konusu fotoğrafta Galaxy S10+’ın ön paneli detaylı ve net şekilde görülüyor. Göze ilk olarak sağ üst köşeye yerleştirilen çift ön kamera çarparken, çok ince ekran çerçeveleri de dikkat çekiyor.

samsung galaxy s10+

Ekranın üst kısmında görülen ikonların da çift ön kamerayla hizalanmış olması gözden kaçmıyor. İkonların üst kısmında hatırı sayılır seviyede bir boşluk olduğu göze çarpıyor. Samsung’un bu tercihinde estetikten ziyade verimliliğin öne çıktığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Samsung Galaxy S10+ ve yol arkadaşları hakkındaki sızıntılar, önümüzdeki dönemde de kesilmeyecek gibi görünüyor. Akıllı telefonlarla ilgili tüm detayları kesin bir şekilde öğrenmek içinse biraz daha sabretmek gerekiyor. Galaxy S10 serisi, Samsung’un 20 Şubat’ta San Francisco’da düzenleyeceği etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER