Teknoloji

Samsung Galaxy S10 mart ayının ikinci haftasında satışa sunulabilir

samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 serisinin 20 Şubat’ta San Francisco’da düzenlenecek Unpacked etkinliğinde tanıtılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Tanıtım etkinliğinin tarihinin açıklanmasının ardından gözler cihazların raflardaki yerlerini alacakları tarihe çevrildi.

İlk haberler, S10 serisinin yolunu gözleyenlerin bekleyişinin tanıtım etkinliğinden kısa bir süre sonra sona ereceğini gösteriyor. Kaynakların verdiği bilgiye göre, Galaxy S10 serisi cihazlar mart ayının ikinci haftasında satışa sunulacak.

20 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinin ardından Samsung’un Galaxy S10 telefonlarını ön satışa çıkarması bekleniyor. Telefonların sevkiyatına ve fiziksel satışına başlanacak tarih olarak da 10 Mart Cuma günü işaret ediliyor. Cuma yeni bir telefonu piyasaya sürmek için en ideal gün olarak kabul ediliyor. Dolayısıyla Samsung’un bu yönde bir tercihte bulunmasına şaşırmamak gerekiyor.

Samsung Galaxy S10 serisinde standart modelin yanı sıra Plus ve Lite versiyonların bulunması bekleniyor. Bunlara ek olarak, ayrıca bir Edge versiyonun çıkacağına dair söylentiler de bulunuyor. Samsung’un S10 serisinin bazı modellerinde ön kamerayı ekrandaki deliğe yerleştirmesi ve parmak izi tarayıcısını da ekrana entegre etmesi bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 855 ve Exynos 9820 işlemci seçenekleri bulunması beklenen telefonun 1 TB depolama alanına sahip bir versiyonunun da çıkarılabileceği söyleniyor. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek içinse 20 Şubat’ı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER