Teknoloji

Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite için yeni bir işaret daha

samsung galaxy s10 lite

Samsung Galaxy A91 ve A81 modellerinin bazı bölgelerde Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite adıyla piyasaya çıkabileceği iddiası bir süre önce gündeme gelmişti. Samsung’dan henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil. Ancak Bluetooth SIG sertifikalarının ortaya çıkması, bu telefonların duyurusunun çok uzak olmadığını düşündürüyor.

Bluetooth SIG’nin internet sitesinde Galaxy S10 Lite, SM-G770F model numarasıyla boy gösteriyor. Galaxy Note 10 Lite’ın sertifikasında ise SM-N770F model numarası görülüyor.

Bluetooth sertifikaları, telefonlarla ilgili olarak somut detaylar barındırmıyor. Ancak daha önce çeşitli kaynaklarda çıkan haberlerde Galaxy Note 10 Lite’ın kalbinde Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 9810 işlemcinin bulunacağı iddiası gündeme gelmişti.

Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite gelecek hafta tanıtılabilir

Samsung önümüzdeki hafta Vietnam’da bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte Galaxy A (2020) serisinin ilk üyelerinin tanıtılması bekleniyor. Bu etkinlikte Galaxy S10 Lite veya Note 10 Lite’ın boy gösterip göstermeyeceğini görmek içinse sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER