Manşetler

Samsung Galaxy S10 kanlı canlı ilk kez görüldü

samsung galaxy s10

Samsung’un beklenen akıllı telefonu Galaxy S10’un tanıtımına iki aydan az bir zaman var. Telefonun ilk büyük sızıntısı ise yeni geldi. Twitter’ın ünlü sızıntı kaynaklarından Evan Blass, yakında çıkacak telefonun modellerinden bir tanesinin fotoğrafını paylaştı.

Fotoğraf, ön yüzü neredeyse tamamen ekranla kaplı tasarımı gösteriyor. Ekranın sağ üst köşesinde küçük bir kamera deliği var. Dört bir kenarı da ince ekran çerçevesi sarıyor. Sadece alt kenarda biraz daha kalın bir çerçeve dikkat çekiyor.

Blass, bunun Galaxy S10’un standart versiyonu olduğunu söylüyor. Bu model daha ucuz fiyatlı olacak, daha büyük Plus modeli ve 5G modelinin yanında gelecek. Samsung, Galaxy S serisi telefonlarını genellikle şubat ayı sonunda tanıtır. Bu durum 2019’da da değişmeyecek gibi görünüyor.

Samsung geçen yıl çıkardığı tüm modellerinde çentik eğiliminin dışında kalmasını bildi. Ancak şirket, geçtiğimiz kasım ayında yeni nesil ekran tasarımlarını göstermişti. Bunlarda ekranda bazı delik veya engeller dikkat çekiyordu.

Burada görülen sızmış S10 modelinde, Samsung’un Infinity-O olarak adlandırdığı ekran yer alıyor. Bu tür ekranı geçtiğimiz haftalarda resmiyet kazanan Galaxy A8s‘te görmüştük. Galaxy S10’da kullanılması ise, Samsung’un ilk kez amiral gemisi telefonda herhangi bir noktasında kesik barındıran bir ekrana yer verilmesi anlamına gelecek.

İLGİLİ HABERLER